Filtreaza Rezultate

Urmareste comanda Urgent Cargus

Software Deviz auto 

Software Deviz auto


Exista 6 produse

 • 0 Recenzie(i)

  Este un program complet de contabilitate primara, adaptabil cerintelor legaleEste solutia ideala pentru informatizarea oricarui tip de service sau magazineauto de la cel mai mic pina la cele foarte mari.

  150,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Program de generare etichete deviz, cod bare, etichete raft.Se genereaza etichete de deviz pentru a va ajuta cand o masina are mai multe reparatii defacut.Se genereaza Istoricul Comenzilor . Citind codul de bare din deviz

  100,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  GIP-FACTURARE si CHITANTE AUTO, FacturareAutomata a Devizelor♦ Posibilitatea de generare de facturi/proforme pe bazadevizelorexistente, import devize etc.♦ Toate documentele au serii prestabilite, mod de lucru cumai multe serii simultan.

  100,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Este unul din cele mai importante module al aplicatiei.O licenta este valabila pentru 2 puncte de lucru (front-office si back office)  Configurare drepturi de acces utilizatori la diferite nivele Ideal pentru unitati mici si mijlocii.  Puteti folosi: casa de marcat, cantar electronic, cititor cod bare, imprimanta etichete coduri de bare, cantar cu...

  400,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

   Cu ajutorul acestui program puteti genera registrul de casa pe oriceperioada, selectarea documentelor ce sa apara facindu-se automat pe baza setarilor.Evidenta incasari si cheltuieli.

  150,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Este un program de generat devize estimative si de reparatii pentru orice tip de serviceauto.(inclusiv vopsitorii, electro auto).♦ Devizele generate sunt in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare (RAR) si a asigurarilor.♦ In afara de generare devize, AutoDeviz mai are si alte module, cum ar fi: calendar programari,diferite rapoarte, etc.

  599,00 lei