Filtreaza Rezultate

Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

Software Giptronic 

Software de gestiune pentru magazin, restaurant, cafenea, pizzerie, fast-food, hotel, sala de sport, service auto.


Exista 25 produse

Subcategorii

Software Magazin

Software Magazin

Software Restaurant

Software Restaurant

Software Hotel

Software Hotel

Software GYM & SPA

Software GYM & SPA

Software Deviz auto

Software Deviz auto

per pagina
 • 0 Recenzie(i)

  GIP-CAMERE SUPLIMENTARE Modul valabil doar impreuna cu modulul GIPHOTELde minim 10 camere- O licenta se acorda pentru fiecare 5 camere suplimentare.

  385,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  GIP CANTAR cu ETICHETA este un modul foarte util pentru programarea/modificarea pretului, codului de bare, denumirii sau alte setari ale articolelor sau formatului de eticheta.

  50,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  GIP-Catering este modulul de comenzi la domiciliu pentruGIP - HORECA- Ideal pentru pizzerii si unitati catering deoarece are stocata o bazadate cu clienti, fidelizare clienti, cautare clienti.

  499,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Programul de contabilitate primara face receptii (nir), facturi, proforme, avize,jurnale, urmarire plati, rapoarte vanzari, rapoarte cumparari, rapoarte stoc,fisa de magazie, bon consum, bon transfer, inventar, modificare pret, raportemodificare pret, centralizator nir, rapoarte vanzari configurabile necesitatiifiecarui client etc.

  270,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Este un program complet de contabilitate primara, adaptabil cerintelor legaleEste solutia ideala pentru informatizarea oricarui tip de service sau magazineauto de la cel mai mic pina la cele foarte mari.

  150,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  GIP-DECLARATIA 394 este un modul util pentru exportul automat al datelor in aplicatia ANAF pentru generarea declaratiei 394

  200,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Afiseaza comenzile pe un monitor sautelevizor pentru toate gestiunile, bucatarul stiind ce comanda urmeaza.

  350,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Este un modul dedicat pentru identificarea mai rapida a unui produs pe raft

  50,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Program de generare etichete deviz, cod bare, etichete raft.Se genereaza etichete de deviz pentru a va ajuta cand o masina are mai multe reparatii defacut.Se genereaza Istoricul Comenzilor . Citind codul de bare din deviz

  100,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Documente, ce pot fi generate cu ajutorulprogramului:- factura proforma (1-3 exemplare, cu fundal, sigla, format A4).- factura (1-3 exemplare, cu fundal, sigla, format A4, cu sau fara chitanta pepagina)- factura (1-3 exemplare pe rola 57 mm)- aviz de insotire a marfii(1-3 exemplare, cu fundal, sigla, format A4, cu saufara pret).- chitanta de incasare...

  80,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  GIP-FACTURARE si CHITANTE AUTO, FacturareAutomata a Devizelor♦ Posibilitatea de generare de facturi/proforme pe bazadevizelorexistente, import devize etc.♦ Toate documentele au serii prestabilite, mod de lucru cumai multe serii simultan.

  100,00 lei
 • 0 Recenzie(i)

  Este o aplicatie client-server dedicata pentru orice BAR,RESTAURANT, CAFENEA, PIZZERIE, FAST FOOD , CATERING Pentru a optimiza fluxul de servire si munca ospatarilor, poatefi adaptat spatiului dvs si va fi ca o harta a localului,chiar cu diferite saloane

  1 500,00 lei