Termeni si Conditii

1 Acceptul Termenilor

Navigarea pe site-ul www.giptronic.ro presupune acceptarea acestor termeni. Acesti termeni pot suferi modificari, fara obligatie din partea www.giptronic.ro de a notifica utilizatorii. Acestia din urma au obligatia de a verifica periodic pagina "termeni si conditii".

2 Drepturi de autor

Site-ul www.giptronic.ro si toate informatiile publicate pe acesta (fotografii, logouri, texte, fisiere, etc) sunt proprietatea SC Gip Tronic Service 96 SRL. Folosirea acestora, modificarea si redistribuirea acestora fara un acord scris in prealabil din partea SC Gip Tronic Service 96 SRL constituie infractiune si se poate pedepsi conform legilor in vigoare. Exceptie de la aceasta regula se considera distribuirea pe retelele sociale (share) fara modificare de continut.

3 Politica privind spam si cookie

www.giptronic.ro nu incurajeaza si nu promoveaza spam-ul in nici un fel. www.giptronic.ro foloseste module cookie pentru a putea crea un mediu cat mai placut clientilor sai si pentru o eficienta sporita.

4 Informatii produse

Imaginile si informatiile despre produse publicate pe www.giptronic.ro sunt cu titlu informativ si nu creaza obligatie contractuala. Acestea pot sa difere de realitate, raspunzator de acuratetea lor fiind producatorul.

5 Politica privind datele cu caracter personal

www.giptronic.ro colecteaza date cu caracter personal doar pentru procesarea si expedierea comenzilor sau transmiterea de oferte comerciale catre clientii sai. www.giptronic.ro nu va divulga niciodata informatiile colectate de la utilizatori catre terte perosane sau entitati, exceptie de la aceasta regula fiind situatia in care aceste informatii sunt solicitate de catre autoritatile abilitate ale statului roman.