Prezenta GIP TRONIC SERVICE 96 la Intalnirea anuala a Patronatului Caselor de Marcat SINAIA octombrie 2016

2016-10-25 17:26:23
Prezenta GIP TRONIC SERVICE 96 la Intalnirea anuala a Patronatului Caselor de Marcat SINAIA octombrie 2016

Buna ziua tuturor ,

Vreau sa va informez in acest episod despre faptul ca GIP TRONIC SERVICE 96 a participat la Sinaia in perioada 20-24 octombrie la Targul de case de marcat si solutii informatice de gestiune organizat de Patronatul  Comerciantilor si Servisantilor de Case de marcat din Romania. In cadrul evenimentului au fost doua seminarii de lucru la care au fost invitati si persoane importante de la MFP, ANAF si ICI
Din pacate ne-a onorat cu prezenta numai echipa de la ICI. Oricum prezenta domnului Dragos BARBU a fost de un real folos deoarece s-au adus niste clarificari tehnice referitoare la viitoarele AMEF-uri.
In cadrul seminarului de joi s-a discutat despre
            - Noutati in legislatia a.m.e.f. cu impact asupra managementului firmei
            - Cum vindem noile case de marcat ?
            - Cum vom face service la noile case de marcat

In cadrul seminarului de vineri s-a discutat :
            - Cum va functiona Registrul electonic national al a.m.e.f.

Discutiile au fost incitante prezentandu-se si situatii reale din piata caselor de marcat.

Sa nu uitam ca partenerul si sposorul acestui mare eveniment a fost firma CUSTOM care ne-a prezentat istoricul firmei si evolutia ascendenta din Romania.
Pentru cei interesati de instantanee din cadrul targului si a serilor petrecute impreuna va rugam sa va accesati  link-ul.

1Comentarii

  • Avatar
   simion cristian
   nov 4, 2016

   Nu am aflat care este situatia AMEF-urilor aflate in starea de dezvoltare/testare soft pentru integrarea lor int-un Sistem Informatic. Testele la programe cum se fac? Casele de marcat pentru astfel de teste cum se declara? Pentru o firma de dezvoltare soft este foarte importnt sa aiba permanent echipamentul pentru teste si dezvoltari/adaptari ulterioare (atat pentru optimizarea solutiei informatice cat si pentru implementarea noilor modificari legislative ). Rog ca in urmatoarele discutii sa ridicati si aceasta problema. Multumesc!

Write your comment

* Type Code