Cum comand

1. Alegeti produsul dorit

2. Apasati butonul "Adauga in cos" dupa care puteti continua cumparaturile sau daca ati adaugat toate produsele dorite in cos se apasa butonul "finalzare comanda"

3. Introduceti datele de facturare. Puteti face acest lucru fie ca vizitator fie creand un cont de client. Recomandam crearea contului de client pentru a putea folosi ulterior la comenzi, istoric comenzi, etc.

4. Selectati modalitatea de transport

5. Alegeti una din formele de plata disponibile:

-Plata ramburs in numerar se efectueaza integral in momentul livrarii la delegatul care a efectuat livrarea .Chitanta reprezentand valoarea sumei ramburs platite va fi eliberata in momentul in care clientul achita  comisionarului, care  va deconta banii catre Gip Tronic Service 96 SRL , aceasta insemnand 2-7 zile de la livrarea marfii. In cazul alegerii acestei modalitati de plata se va adauga la suma finala 17 RON plus valoarea transportului in functie de distanta si greutate. Aceasta taxa se percepe pentru faptul ca banii de la dumneavoastra se intorc la noi tot prin curier.


-Plata cu Ordin de Plata, se face in baza facturii proforme emisa de Gip Tronic Service 96. Livrarea marfii se face ulterior acestei operatiuni. In cazul platii prin OP datele necesare efectuarii platii sunt :S.C. Gip Tronic Service 96 SRL , Registrul Comertului  J40/3901/1996 , CUI RO8429793, Cont IBAN RO22RNCB0072049686010001 deschis la BCR sucursala Sector 1 Bucurest

6. Apasati butonul "Confirm Comanda"